Beach Lifeguard renewal again opleiding bij Surfana in Zandvoort

Wanneer:
april 20, 2024 – april 21, 2024 hele dag
2024-04-20T00:00:00+02:00
2024-04-22T00:00:00+02:00
Waar:
Zandvoort
Zandvoort
The Netherlands
Kosten:
€ 250,00
Contact:
Beach Lifeguard renewal again opleiding bij Surfana in Zandvoort @ Zandvoort

De opleiding tot Beach Lifeguard is er op gericht om je de kennis en vaardigheden aan te leren die noodzakelijk zijn om toezicht te kunnen houden op het strand en in geval van calamiteiten adequaat te kunnen handelen. Fysieke fitheid is essentieel wanneer je deze opleiding volgt. Een belangrijk onderdeel van het examen is dan ook een zwemtest waarbij je 400 meter moet zwemmen binnen 8 minuten.
De gehele opleiding Beach Lifeguard is praktisch van opzet; de theorie wordt zoveel mogelijk direct omgezet in praktische opdrachten. Zo leer je de nieuwe kennis direct toe te passen. Onderwerpen die behandeld worden tijdens de opleiding zijn: risk assessment, stromingen en getijden, gebruik van hulpmiddelen, weerkunde, rescue procedures, samenwerking met andere hulpdiensten, preventief handelen, signalen, EHBO etc.

De Beach Lifeguard renewal cursus duurt normaal 2 dagen, gevolgd door een examendag.  Deze renewal again cursus is speciaal voor diegene die eerder een Beach Lifeguard renewal cursus hebben gevolgd. Tijdens deze renewal again gaan we meer in op de stof die de cursisten willen behandelen. De prijs van de opleiding, inclusief registratie, examen en certificaat is 250,00 euro(p.p.).

Omdat deze cursus een volledige EHBO-opleiding omvat, kun je soms deze cursuskosten geheel of gedeeltelijk terug krijgen van je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van waar en hoe je verzekerd bent.

Voor meer informatie kan je een mail sturen naar info@lifeguarding.nl.


DIRECT AANMELDEN

DutchEnglish