BEACH LIFEGUARD

De opleiding tot Beach Lifeguard is er op gericht om je de kennis en vaardigheden aan te leren die noodzakelijk zijn om toezicht te kunnen houden op het strand en in geval van calamiteiten adequaat te kunnen handelen.

€ 525,00

5 dagen opleiding | 1 dag examen

Bel ons +3140932359 of mail naar info@lifeguarding.nl

Onderwerpen die behandeld worden tijdens de opleiding zijn:  risk assesment, stromingen en getijden, gebruik van hulpmiddelen, weerkunde, rescue procedures, samenwerking met andere hulpdiensten, preventief handelen, signalen, EHBO etc

De gehele opleiding Beach Lifeguard is praktisch van opzet; de theorie wordt zoveel mogelijk direct omgezet in praktische opdrachten. Zo leer je de nieuwe kennis direct toe te passen.

Fysieke fitheid is essentieel wanneer je deze opleiding volgt. Een belangrijk onderdeel van het examen is dan ook een zwemtest waarbij je 400 meter moet zwemmen binnen 8 minuten.

Noordwijk, zwembad Binnenzee. www.binnenzee.com

HIER vind je alle komende opleidingen

Om aan de cursus deel te mogen nemen moet je 17 jaar of ouder zijn en in het bezit van een zwemdiploma.  De prijs van de opleiding, inclusief manual, registratie, examen en certificaat is € 525,00 (p.p.)

DutchEnglishGerman