januari 29, 2019

SURFCOACH SAFETY & RESCUE

De SLS GB Surf Coach Safety & Rescue cursus is bedoeld voor diegene die werkzaam zijn als surfcoach bij een surfschool, waar ook ter wereld.

Deze 3-daagse cursus bereid je voor op eventuele incidenten tijdens je surfles. Je leert hoe je verwonde personen uit het water kunt halen zonder hulpmiddel of met een surfboard als hulpmiddel.  Theorie omtrent strand, zee, de gevaren en risico’s etc. wordt op een praktische manier geleerd. Natuurlijk is een gedeelte ook EHBO en reanimatie.

Tot en met 2020 is de update/renewal om iedere 2 jaar 2 dagen. Met ingang van 2021 is de update/renewal jaarlijks 1 dag. Degene die in 2020 een cursus doen, moeten dus in 2021 een renewal van 1 dag doen.

Voor deze opleiding is de zwemtest 200 mtr in 5 minuten.  Om aan deze cursus deel te kunnen nemen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Het diploma dient jaarlijks opnieuw te worden getoetst.

Een volledige 3-daagse cursus kost 295,00 euro. Een 2-daagse renewal 195,00 euro. Ga naar de kalender voor de cursusdata. In het aanmeldformulier kan je de kosten terugvingen.

Deze cursus kun je geheel of gedeeltelijk terug krijgen van je zorgverzekeraar.  Dit is afhankelijk van waar en hoe je verzekerd bent.


MELD JE HIER AAN VOOR DEZE CURSUS

DutchEnglishGerman