april 13, 2022

Trainer / Assessor cursus

Trainer Assessors zijn verantwoordelijk voor de levering van RLSS-beroepskwalificaties in het hele VK.

Als u een ervaren EHBO-er, zwembadbadmeester, openwaterbadmeester, strandbadmeester, zwemleraar met National Rescue Award of zwembadhulpverlener met ER Pool bent, dan kan dit de volgende stap voor u zijn.

Wat houdt het in? Om Trainer Assessor te worden, moet je een cursus volgen. Als de cursus succesvol is verlopen, vertrek je als Proeftijd RLSS UK Trainer Assessor voor AED en de kwalificatie die je hebt geselecteerd. De proeftijd is maximaal twee jaar na voltooiing van de cursus en je wordt ondersteund door een National Trainer Assessor of een Mentor.

Vereisten voor de cursus Elke kandidaat die een Trainer Assessor-cursus volgt, moet: 18 jaar zijn, Word lid van de Royal Life Saving Society UK en In het bezit zijn van een volledige kwalificatie voor de gespecialiseerde cursus (bijv. als u een cursus volgt om een ​​National Pool Lifeguard Qualification Trainer Assessor te worden, moet u in het bezit zijn van een actuele National Pool Lifeguard-kwalificatie)

Cursusinhoud De Trainer Assessor cursus varieert in aantal dagen, afhankelijk van welk specialisme je kiest. De cursus zal bestaan ​​uit vier modules: Train de Trainer (1 dag) Train de Assessor (1 dag) Reanimatie en AED (1 dag) Kwalificatiespecialisme, dat een van de volgende kan zijn: National Pool Badmeester Kwalificatie Trainer Assessor (2 dagen) National Beach Lifeguard Qualification Trainer Assessor (3 dagen) Open Water Lifeguard Kwalificatie Trainer Assessor (1 dag) National Rescue Award voor zwemleraren en coaches Trainer Assessor (1 dag) EHBO Trainer Assessor (1 dag) ER Pool Trainer Assessor (1 dag)

Naar het aanmeldformulier

DutchEnglish