SLSGB Surf Coach Safety & Rescue renewal ‘s-Gravenzadne

Wanneer:
juli 6, 2021 – juli 7, 2021 hele dag
2021-07-06T00:00:00+02:00
2021-07-08T00:00:00+02:00
Waar:
's-Gravenzande. Nederland
Kosten:
€ 225,00
Contact:
SLSGB Surf Coach Safety & Rescue renewal 's-Gravenzadne @ 's-Gravenzande. Nederland

Voor deze Surf Coach Safety & Rescue cursus bij Aloha kan je je niet meer aanmelden.

De SLSGB Surf Coach Safety & Rescue cursus is bedoeld voor diegene die werkzaam zijn als surfcoach bij een surfschool waar ook ter wereld.

De 3-daagse cursus bereid je voor op eventuele incidenten tijdens je surfles. Je leert hoe je verwonde personen uit het water kunt halen zonder hulpmiddel of met een surfboard als hulpmiddel. Theorie omtrent strand, zee etc. wordt op een praktische manier geleerd. Natuurlijk is een gedeelte ook EHBO en reanimatie. Dit alles volges de geldende Corona maatregelen. De SLSGB Surf Coach Safety & Rescue renewal is in 2021 2 dagen, omdat er in 2020 geen SLSGB Surf Coach Safety & Rescue renewals waren. Zonder Coronamaatregelen is deze renewal 1 jaar geldig en is het 1ste jaar na de renewal een online update nodig en het 2de jaar een een 2-daagse update met praktijk. De renewal is met name jaarlijks vanwege de algemene regels voor EHBO en reanimatie herhalingscursussen.

Voor  de praktische renewal  dien je  een zwemtest af te leggen: 200 mtr binnen 5 minuten.  Deze test kan als video aangeleverd worden. Voor de exacte inhoud van SLSGB surf Coach Safety & Rescue cursus klik HIER 

De prijs voor de SLSGB Surf Coach Safety & Rescue renewal cursus is 225,00 euro (p.p.).

Meld je in eerste instantie aan door een mail met je naam, telefoonnummer te sturen naar info@lifeguarding.nl.

Deze cursus kun je geheel of gedeeltelijk terug krijgen van je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van waar en hoe je verzekerd bent.

Naar het aanmeldformulier
English