juli 9, 2017

EHBO opleidingen

Lifeguarding.nl is een erkend Medic First Aid training center. Opleidingen zoals je ze van ons gewend bent: compact, overzichtelijk, praktijk gericht en internationaal erkend!! 
Lifeguarding.nl verzorgt de volgende modules:  MFA Basic plus + AED, MFA Oxygen en de MFA instructeur cursus. Ook verzorgen we in-company opleidingen.  Voor meer informatie en een prijsopgave kun je contact opnemen met:  info@lifeguarding.nl

MFA Basic + AED
Bij deze uitgebreide EHBO cursus met reanimatie, leggen we de nadruk op sport- en water gerelateerde ongelukken. Verdrinking en de gevolgen daarvan worden uitgebreid behandeld.
Het gebruik van de AED is een apart onderdeel in deze cursus. De AED is een steeds vaker gebruikt hulpmiddel binnen de EHBO en vind je ook steeds meer op allerlei accommodaties.  Alhoewel het bedienen van dit apparaat geen “rocket science”  is, heeft het wel degelijk voordelen dat je weet wat je te wachten staat als je de AED moet gebruiken.
Zoals je van ons gewend bent, combineren we de theorie met praktische vaardigheden.  Beide onderdelen worden dan ook getoetst. De cursus duurt 4 dagdelen, de prijs is € 135,00.  Deze prijs is inclusief reader, examen, registratie en certificaat.

Naar het aanmeldformulier

DutchEnglish