april 13, 2022

Trainer / Assessor cursus

Trainer Assessors zijn verantwoordelijk voor de levering van RLSS-beroepskwalificaties.

Als u een ervaren EHBO-er, zwembadbadmeester, openwaterbadmeester, strandbadmeester, zwemleraar met National Rescue Award of zwembadhulpverlener met ER Pool bent, dan kan dit de volgende stap voor u zijn.

Wat houdt het in? Om Trainer Assessor te worden, moet je een cursus volgen. Als de cursus succesvol is verlopen, ben je aankomend RLSS Trainer Assessor voor Beach Lifeguard en/of Pool Lifeguard met AED kwalificatie. Binnen twee jaar na voltooiing van de cursus moet jezelf een volledige lifeguard cursus geven en 1 lifeguard cursus examineren, ondersteund door een National Trainer Assessor of een Mentor.

Vereisten voor de cursus. Elke kandidaat die een Trainer Assessor-cursus volgt, moet: 18 jaar zijn. In het bezit zijn van een volledige kwalificatie voor de gespecialiseerde cursus (bijv. als u een cursus volgt om een ​​National Pool Lifeguard Qualification (NPLQ) Trainer Assessor te worden, dan moet u in het bezit zijn van een actuele National Pool Lifeguard-kwalificatie).

Cursusinhoud De Trainer Assessor cursus varieert in aantal dagen, afhankelijk van welk specialisme je kiest. De cursus zal bestaan ​​uit vier modules: Train de Trainer (1 dag), Train de Assessor (1 dag), Reanimatie en AED (1 dag), Kwalificatiespecialisme, dat een van de volgende kan zijn: National Beach Lifeguard Qualification Trainer Assessor (3 dagen), Open Water Lifeguard Kwalificatie Trainer Assessor (1 dag), National Pool Lifeguard Qualification Trainer Assessor (2 dagen), National Rescue Award voor zwemleraren en zwemcoaches Trainer Assessor (1 dag), EHBO Trainer Assessor (1 dag), ER Pool Trainer Assessor (1 dag).

Naar het aanmeldformulier

DutchEnglish