januari 29, 2019

SURFCOACH SAFETY

Ben jij klaar om jouw passie voor surfen naar een ongekend niveau te tillen? De SLS GB Surf Coach Safety cursus is dé springplank voor gepassioneerde surfcoaches wereldwijd! Ontdek hoe je met vertrouwen mogelijke noodsituaties tijdens jouw surfinstructies kunt aanpakken. Leer de kunst van het redden met en zonder hulpmiddelen en ontdek hoe je een surfplank kunt omtoveren tot een ultiem reddingsmiddel!

Maar dat is nog niet alles! In deze 3-daagse cursus leer je de praktische theorieën op het strand en in de zee, waarbij je de ins en outs van veiligheid, risicobeheer en noodprocedures leert. Verrijk jouw kennis met essentiële vaardigheden op het gebied van eerste hulp en reanimatie – cruciaal niet alleen op het strand, maar ook in het dagelijks leven.

En het beste van alles? Bij Lifeguarding.eu geloven we in voortdurende groei en verbetering. Daarom bieden we elke twee jaar een 2-daagse vernieuwingscursus aan om jouw vaardigheden up-to-date te houden. Blijf relevant, blijf scherp en blijf jouw passie voor surfen met zelfvertrouwen overbrengen!

In tegenstelling tot de volledige RLSS beach lifeguard opleiding hoef je hier geen 400 meter zwemtest in 8 minuten af te leggen, maar een 200 meter zwemtest in 5 minuten.  Om aan deze cursus deel te kunnen nemen moet je minimaal 16 jaar oud.

Deze cursus kun je soms geheel of gedeeltelijk terug krijgen van je zorgverzekeraar.  Dit is afhankelijk van waar en hoe je verzekerd bent.

Wacht niet langer! Duik vandaag nog in de wereld van de Surf Coach Safety cursus en bereid je voor op een reis vol avontuur, kennis en groei. Bekijk onze kalender voor de nieuwste cursusdata en zorg ervoor dat je jouw plekje claimt. Met Lifeguarding.eu aan jouw zijde, zijn de golven nooit meer hetzelfde!

Naar het aanmeldformulier

DutchEnglish