januari 29, 2019

SURFCOACH SAFETY & RESCUE

De SLS GB Surf Coach Safety & Rescue cursus is bedoeld voor diegene die werkzaam zijn als surfcoach bij een surfschool, waar ook ter wereld.

Deze 3-daagse cursus bereid je voor op eventuele incidenten tijdens je surfles. Je leert hoe je verwonde personen uit het water kunt halen zonder hulpmiddel of met een surfboard als hulpmiddel. ¬†Theorie omtrent strand, zee, de gevaren en risico’s etc. wordt op een praktische manier geleerd. Natuurlijk is een gedeelte ook EHBO en reanimatie.

Lifeguarding.eu heeft gekozen voor de update/renewal om het jaar. De update/renewal is dan 2 dagen.

Voor deze opleiding is de zwemtest 200 meter in 5 minuten.  Om aan deze cursus deel te kunnen nemen moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

Een volledige 3-daagse cursus kost 295,00 euro. Een 2-daagse renewal 230,00 euro. Ga naar de kalender voor de cursusdata. In het aanmeldformulier kan je de kosten terugvinden.

Afhankelijk van waar en hoe je verzekerd bent kun je de cursuskosten van deze cursus geheel of gedeeltelijk terug krijgen van je zorgverzekeraar, omdat er een volledige EHBO- en reanimatie-opleiding in is opgenomen.

Naar het aanmeldformulier

DutchEnglish