Beach Lifeguard renewal opleiding Dreams in Ter Heijde is vol

Wanneer:
mei 8, 2023 – mei 10, 2023 hele dag
2023-05-08T00:00:00+02:00
2023-05-11T00:00:00+02:00
Waar:
Ter Heijde, Nederland
Kosten:
€ 250,00
Contact:
Beach Lifeguard renewal opleiding Dreams in Ter Heijde is vol @ Ter Heijde, Nederland

De opleiding tot Beach Lifeguard is er op gericht om je de kennis en vaardigheden aan te leren die noodzakelijk zijn om toezicht te kunnen houden op het strand en in geval van calamiteiten adequaat te kunnen handelen. Ook voor surfinstructeurs is dit een goede opleiding en ISL erkend. Deze opleiding is iets uitgebreider dan de Surf Coach Safety & Rescue opleiding. Fysieke fitheid is essentieel wanneer je deze opleiding volgt. Een belangrijk onderdeel van het examen is dan ook een zwemtest waarbij je 400 meter moet zwemmen binnen 8 minuten.
De gehele opleiding Beach Lifeguard is praktisch van opzet; de theorie wordt zoveel mogelijk direct omgezet in praktische opdrachten. Zo leer je de nieuwe kennis direct toe te passen. Onderwerpen die behandeld worden tijdens de opleiding zijn: risk assessment, stromingen en getijden, gebruik van hulpmiddelen, weerkunde, rescue procedures, samenwerking met andere hulpdiensten, preventief handelen, signalen, EHBO etc.

De Beach Lifeguard renewal cursus duurt 2 dagen, inclusief het examen. De prijs voor de Beach Lifeguard renewal cursus, inclusief registratie, examen en certificaat is 250,00 euro (p.p.). Het certificaat is 2 jaar geldig.

LET OP: Deze Beach Lifeguard renewal cursus bij Dreams in Ter Heijde is in de avonduren van 18:30 – 22:00 uur.

Omdat deze cursus een volledige EHBO-opleiding omvat, kun je de cursuskosten soms geheel of gedeeltelijk terug krijgen van je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van waar en hoe je verzekerd bent.

Heb je vragen over deze cursus deze cursus stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar info@lifeguarding.nl. Je kan voor deze cursus aanmelden via de link hieronder.

DIRECT AANMELDEN

DutchEnglish