Beach Lifeguard renewal opleiding

Wanneer:
september 26, 2020 – september 27, 2020 hele dag
2020-09-26T00:00:00+02:00
2020-09-28T00:00:00+02:00
Waar:
Noordwijk
Noordwijk aan Zee
Noordwijk
Nederland
Kosten:
€ 295,00
Contact:
Beach Lifeguard renewal opleiding @ Noordwijk

De opleiding tot Beach Lifeguard is er op gericht om je de kennis en vaardigheden aan te leren die noodzakelijk zijn om toezicht te kunnen houden op het strand en in geval van calamiteiten adequaat te kunnen handelen. Fysieke fitheid is essentieel wanneer je deze opleiding volgt. Een belangrijk onderdeel van het examen is dan ook een zwemtest waarbij je 400 meter moet zwemmen binnen 8 minuten.
De gehele opleiding Beach Lifeguard is praktisch van opzet; de theorie wordt zoveel mogelijk direct omgezet in praktische opdrachten. Zo leer je de nieuwe kennis direct toe te passen. Onderwerpen die behandeld worden tijdens de opleiding zijn: risk assessment, stromingen en getijden, gebruik van hulpmiddelen, weerkunde, rescue procedures, samenwerking met andere hulpdiensten, preventief handelen, signalen, EHBO etc.

De renewal cursus duurt normaal 2 dagen, gevolgd door een examendag. dit alles volgens de geldende Corona maatregelen. Vanwege de Corona maatregelen wordt de theorie onlie gegeven. De prijs van de opleiding, inclusief registratie, examen en certificaat is u20ac 295,00 (p.p.). Na aanmelding ontvang je de gegevens voor de geldende Corona maatregelen waar we tijdens de cursus rekening mee houden.

Rescue board & Surf modules
Beide modules worden standaard in de Beach Lifeguard opleiding aangeboden. De module rescue board leert je de vaardigheden om het rescue board te gebruiken bij mogelijke rescues.
De Surf module is een verplicht onderdeel voor surfcoaches. Je leert in moeilijkere omstandigheden (minimaal 1 mtr golven) reddingen uit te voeren met en zonder hulpmiddel.

u00a0


DIRECT AANMELDEN

DutchEnglish