Beach Lifeguard renewal again opleiding in Zandvoort

Wanneer:
april 15, 2023 – april 16, 2023 hele dag
2023-04-15T00:00:00+02:00
2023-04-17T00:00:00+02:00
Waar:
Zandvoort
Zandvoort
The Netherlands
Kosten:
€ 250,00
Contact:
Beach Lifeguard renewal again opleiding in Zandvoort @ Zandvoort

De opleiding tot Beach Lifeguard is er op gericht om je de kennis en vaardigheden aan te leren die noodzakelijk zijn om toezicht te kunnen houden op het strand en in geval van calamiteiten adequaat te kunnen handelen. Fysieke fitheid is essentieel wanneer je deze opleiding volgt. Een belangrijk onderdeel van het examen is dan ook een zwemtest waarbij je 400 meter moet zwemmen binnen 8 minuten.
De gehele opleiding Beach Lifeguard is praktisch van opzet; de theorie wordt zoveel mogelijk direct omgezet in praktische opdrachten. Zo leer je de nieuwe kennis direct toe te passen. Onderwerpen die behandeld worden tijdens de opleiding zijn: risk assessment, stromingen en getijden, gebruik van hulpmiddelen, weerkunde, rescue procedures, samenwerking met andere hulpdiensten, preventief handelen, signalen, EHBO etc. Het certificaat is 2 jaar geldig.

Deze Beach Lifeguard renewal again cursus duurt 2 dagen, inclusief het examen en is speciaal voor degene die al eerder een renewal hebben gedaan. In deze cursus gaan we wat meer de diepte in. De prijs voor de Beach Lifeguard renewal cursus, inclusief registratie, examen en certificaat is 250,00 euro (p.p.). Het certificaat is 2 jaar geldig.

Omdat deze cursus een volledige EHBO-opleiding omvat, kun je de cursuskosten soms geheel of gedeeltelijk terug krijgen van je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van waar en hoe je verzekerd bent.

Heb je vragen over deze cursus deze cursus stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar info@lifeguarding.nl.

 


DIRECT AANMELDEN

DutchEnglish